Soap! Nieuw #blog van #Tessa

Het is hier in huis net een soap. Niet vanwege de drama, maar vanwege de geur. Het ruikt heerlijk naar zeep! We maken zeepkettingen. Alle kleuren en geuren komen voorbij. Kleuter en peuter genieten volop. Kiezen zorgvuldig de juiste geur uit en vervolgens de kleur. Dan een vormpje voor de zeep. Vervolgens graaien ze heerlijk in de bak met kralen om de juiste te vinden om aan hun veter te rijgen. Als ze zeepjes droog genoeg zijn worden die er ook bij geregen. Er ontstaan verschillende patronen en kleurcombinaties en het belangrijkste: we genieten! Het lijkt erop dat we hier een gezamenlijke hobby hebben.
Als er weer een zeepketting klaar is wordt er bedacht voor wie die wordt. Er verdwijnen hier een paar exemplaren in de wc en in de slaapkamer van kleuter en peuter. Daarna maken ze voor de oma’s voor moederdag. Want oma’s zijn eigenlijk ook mama’s zegt kleuter.
Een aanrader voor een regenachtige dag! Lekker creatief bezig zijn en geuren snuiven. Je wordt er vrolijk van! Wij in ieder geval wel.

Dit keer geen lange blog, want ik ga weer verder met de soap!

Groetjes Tessa

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s