Batterij opladen

—> Voor alle kinderen, groot en klein, en voor alle ouders, groot en klein. Om op te laden en bij te komen van overprikkeling en stress.

Om samen met je kind te doen. Niet alleen onze elektronica moet regelmatig naar het basisstation om opgeladen te worden, ook ouders en kinderen lopen in de hectiek van alledag vaak leeg en hebben het dringend nodig om energie bij te tanken. Wacht niet te lang (of tot de vakantie) maar creëer dagelijks een oplaadmoment. Opladen doe je door jullie harten stevig tegen elkaar aan te drukken. Dit kun je liggend, zittend of staand doen. Wees gewoon een moment samen in het moment, zonder verwachting, zonder druk of haast.

Dit is natuurlijk geen echte oefening maar daarom niet minder belangrijk. We vergeten het namelijk gauw, vooral als onze kinderen pubers worden en misschien wat snauwerig of geïrriteerd reageren. Of als onze peuters, kleuters al een paar dagen koppig, boos en moe zijn. Laat energie van het basisstation terugstromen, daarmee laden jullie je allebei op. Duurzame, natuurlijke hartenergie raakt nooit op. Jij en je kinderen hebben het nodig om opgeladen te worden, vergeet dit niet! ❤

Bron: Susan Marletta- Harts

knufff

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s