Boekentip: De zintuigenboom

De Energy Switch helpt kinderen kalm en vol zelfvertrouwen te zijn en zich goed te kunnen concentreren. Hierover kun je alles lezen in De Zintuigenboom. De methode bestaat uit 4 stappen: – je stevig verbonden voelen met de aarde waarop je leeft – bewustwording van je eigen energieveld en je lichaam – het laten stromen van beschikbare energie – het jezelf begrenzen en het zuiveren van je aura

Een helder en praktisch boek; mooi vormgegeven met vele foto’s. Inclusief een aparte toelichting met handige tips voor ouders. En een prachtige luister-cd met 4 verhaaltjes waar je rustig van wordt en de Energy Switch-methode.

De auteur geeft het in het boek zelf al aan: ‘Weet je wat heel goed helpt? Gewoon luisteren naar de cd! Zo leer je het misschien wel het allermakkelijkst!’ En inderdaad blijkt het boek, een curieuze mix van wat er op de cd wordt verteld, grote kleurenfoto’s, tekeningen van bloemen, iets over de aarde, dolfijnen en heel veel uitroeptekens, vooral een grote cd-hoes te zijn. Overzichtelijke lay-out met kleuraccenten en korte teksten in grote letters. De cd is briljant. Ontspanningsoefeningen, het afvoeren van energie van de dag en van anderen, het helder maken van de aura en chakra-oefeningen, worden heel leuk en helder begeleid voor het kind. Met goede vondsten: zoals bijvoorbeeld het zien van het lichaam als je huis en je aura als je tuin. Hier en daar is de fluitmuziek helaas iets te hard. En de tekst is soms een beetje vreemd voor kinderen: ‘aandacht is denken, dus denk aan je voeten’. Maar het is een cd waar gevoelige, onrustige, of onzekere kinderen ongetwijfeld zeer veel baat bij zullen hebben.

Lfs,x J 

De zintuigenboom

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s